vRS Club of Finland Ry

Optimoiautosi.fi  Racinglinefinland.net

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Taivaanvuohi

Sivuja: 1
1
Fabia vRS II / Vs: ?-ljynvaihto
« : Tammikuu 07, 2020, 07:02:03 ip »
Heipä hei!
Tuli tuossa syksyllä hommattua 70k ajettu, muuttuvalla huoltovälillä, CAVE moottorilla oleva skoda. Löysin tämän hienon foorumin, jota lueskellut monia tunteja. Paljon uutta oppineena ja joihinkin kysymyksiin vastauksia vailla olevana kysyisin: Mitä moottoriöljyä suosittelette käytettävän  VW 504 00 Luokituksessa?

En löytänyt huoltovihkosestani tietoa mitä öljyä koneeseen oli öljynvaihdon aikana laitettu, muuta kuin ennen ostoa korjaamon jakoketjun kuunteluarvioinnin aikana lisätty vähän SHELL Helix Ultra 0W-30, (joka foorumin kommenttien perusteella ei ole välttämättä se paras vaihtoehto, vaahtoutuu?) ja sitten taas Castrollin 0w-30 edgessä taas ei ole vw 504 luokitusta.

Öljykorkissa kun on tuo kaunis Castrollin mainos, niin ajattelin harkita sitä kuitenkin, mutta sitten aikaisempi khvb007:n kommentti: "Mulla on koneessa alusta asti ollut Castrolin 5W/30 ja huomasin että vw luokitus tästä öljystä 0n 504-00.Tämä öljy on tarkoitettu kaikkiin Tsi koneisiin PAITSI 1,4 132kw" - Mihin tämä perustuu, olen hämmentynyt.

 Toivoisin, että tähän vuoteen 2020 mennessä RS fabian omistajilla on jo hyvää kokemusta sanoa mitä tähän koneeseen kannattaa laittaa. Hyviä neuvoja odottelen, kiitos  :)

Sivuja: 1